(044) 258 99 05       (044) 258 99 06       (044) 524 79 59

«Будиночок на бджолах»

В сучасному світі, на ряду з розвитком новітніх технологій, дедалі важливішу роль займає гармонія людини з природою. 

Ми пропонуємо Вам новий високоякісний натуральний продукт «Будиночок на бджолах», обладнаний лежанками для «сну на вуликах». Для Вашої зручності ми спроектували будиночок, розрахований на 2 людини. Дерев’яні елементи зовні захищені шаром лаку на основі природніх смол, всередині дерев’яне покриття, покрівля виконується з металочерипиці чи ондуліну.  Двері та вікна в будиночку металопластикові, ламіновані під дерево. Будиночок виконується під LED-освітлення  на акумуляторі. За Вашим бажанням можливі різні варіанти наповнення. Окрім лежаків для сну, ми можемо розмісти антресоль, вішаки, журнальний стіл, бра, ніші та полички для інвентаря по догляду за бджолами, тощо, виготовлені з натуральних матеріалів.

Лікування бджолами було відомо дуже давно, але наукове обґрунтування  бджолотерапія отримала лише на початку ХХІ століття. Неодноразові дослідження показали, що «сон на вуликах» позитивно впливає на організм людини вцілому. Мікровібрації під час роботи бджіл у вулику створюють ефект незвичного лікувального вібромасажу, що допомагає зняти втому, благочинно діє на психоемоційний стан людини; повітря в вулику насичене активними речовинами, ароматичні виділення від бджолиних продуктів з бджолиного гнізда (квітковий мед, нектар, прополіс, віск) слугують свого роду інгаляціями та впливають на підтримання в здоровому стані серцево-судинної та дихальної системи; взаємодія біополя людини та бджіл у вулику вирівнює та збагачує біополе людини.

Бджолотерапія - це близький контакт людини та бджолиної сім’ї, яка знаходиться у вулику, що сприяє:

  • підвищенню та укріпленню імунітету людини;
  • регулюванню артеріального тиску та відновленню серцево-судинної системи;
  • підвищенню чоловічої потенції та гармонізації жіночого здоров’я;
  • поліпшенню зору;
  • лікуванню захворювань хребта;
  • оздоровленню після алкогольного отруєння

Маючи вдома «Будиночок на бджолах», Ви відчуєте всі переваги унікальної терапії відновлення організму та активізації його природної енергії. 

Орієнтовна вартість такого будиночка 60 000,00 - 65 000,00 грн. без вартості бджіл.