(044) 258 99 05       (044) 258 99 06       (044) 524 79 59

Металопластикові конструкції

ТОВ «БПФ Україна» займається виготовленням металопластикових конструкцій будь-якої форми та складності. Наявність власної виробничої бази дозволяє виготовляти великі об’єми продукції в найкоротші строки за доступними цінами. Для виготовлення металопластикових конструкцій ми використовуємо матеріали лише перевірених марок, а саме

Фурнітура металопластикового вікна - один із центральних елементів, якісне функціонування якого безпосередньо впливає на надійність та термін експлуатації віконної системи в цілому.  Саме тому ми обираємо фурнітуру австрійської фірми MACO, та турецькі АCCADO, VORNE, що чудово зарекомендували себе на ринку фурнітури. 

Профіль WINTECH був розроблений спеціально для українського використання з врахуванням національних особливостей і вимог. Оскільки виробляється новинка на території України, виробники профільних систем мають стабільність у постачанні і, головне, низьку вартість. Для виробництва профільної системи WINTECH використовується якісна сировина і застосовується сучасне устаткування.

Склопакет займає близько 80% площі всієї конструкції вікна. Одно- чи двокамерні, товщиною до 40мм, енергозберігаючі, тоновані, зі шпросами - наші склопакети виготовляються з високоякісного скла і забезпечують звуко- і теплоізоляційні властивості металопластикових вікон.

Ми пропонуємо широкий асортимент маталопластикової продукції.

Віконні та дверні блоки: 

  • звичайної конструкції для будинків, офісів та квартир
  • вікна нестандартної форми (арочні, зі шпросами, круглі, трапецевидні, мансардні з різними типами відкривання)
  • ламіновані конструкції (колір ламінації на Ваш вибір)
  • міжкімнатні, вхідні двері,

а також Балкони, лоджії, тераси, перегородки, металопластикові панелі, вхідні групи та водостічні пластикові системи (відливи).